fredag den 27. maj 2011

Medie tække !

Man kan komme i avisen på tre måder. Enten så siger / gør man noget klogt - Eller noget dumt - Eller man betaler for det. Henriks Sass Larsens sidste, og meget kluntede udfald mod pressen, beviser dette til fulde.

A: At der ikke er nogle aviser der skriver hvad han siger, er nok fordi han ikke siger noget klogt. Og derfor ikke er interessant for avisen som booster til at sælge aviser.

B: At han nu siger noget dumt, og derved kommer på forsiden, beviser at han da er i avisens søgelys. Han skal bare sige noget klogt i stedet for.

C: At betale sig til plads i avisen kan også være en vej for Henrik Sass Larsen. ( Han har jo masse af fagforenings penge at tage af ! ) - Men at true med at tage penge fra aviserne, hvis de ikke vil skrive om hans mening. Det er hverken klogt eller dumt...... Det er idiotisk.

Og så kunne Lisbeth Knudsen jo også lige lægge den krølle på hans klage, at han ikke havde indsendt noget som helst til avisen i lang tid. Og det er jo ikke nemt at skrive om en stille eksistens, der bare sidder og surmuler, mens han navlepiller i hans Fair løsning 2020 plan ( Selv intern i Socialdemokratiet er man enig med aviserne )

1 kommentar:

Nils Mogensen sagde ...

... Og sagen skulle endda blive værre. For nu viser det sig at Henrik Sass Larsen også vil svinge spare øksen over Anti oping Danmark. En institution der kun arbejder for en ting. At have en godt og sikkert samfund. Hvor snyd og selv destruktiv adfærd ikke accepteres. Kan denne mand være et ministeremne.... Næppe !