mandag den 14. december 2009

Vi vil bedrages som forbrugere !

Snydt igen ! - Her har jeg gået og købt billige eller dyre æbleskiver. Sådan efter hvilken situation de nu skulle bruges til. En hurtig gang æbleskiver en søndag eftermiddag til kaffen kunne godt være de billige. Mens der selvfølgelig blev spenderet noget mere, hvis æbleskiverne skulle supplerer en god Glögg, som altsammen skulle serveres for venner til en hyggeaften. NU VISER DET SIG..... at de kommer ud af samme fabrik alle sammen. Hvad ! Coronet Cake Companys fabrik i Viby Sjælland er producent på "næste alle" fabrikslavet æbleskiver i Danmark. Om det er de dyre i Kvickly eller Faktas de billige. Vi vil bedrages som forbruger. Det er samme forhold der gør sig gældende for konsum mælken. Her tapper man det friske mælk, og kører derefter videre med den billige mælk ( Fra samme tank ) Eneste forskel er at det billige får lov at stå over en dag i kølehus ved mejerierne.

2 kommentarer:

Torben S. sagde ...

Mht. mælken er det ikke korrekt, det kommer ikke (mere) fra samme tank. Lærkevang kommer fra køer, der er på græs om sommeren og får græs om vinteren. Mejeriet betaler en højere pris for denne råvare, som der ydermere er en begrænset mængde til rådighed af. Vi bruger derimod "almindelig" mælk til de billige varianter, og de er ganske rigtigt noget længere undervejs fra ko til køler.
Den billige mælk kommer desuden heller ikke altid fra samme fabrik. I Dansk Supermarked (Netto, Føtex og Bilka) kommer nogle varianter af billigmælken fra Sverige og i andre kæder kommer noget fra Tyskland.

Nils Mogensen sagde ...

Det er ok at tage fejl. Især når det viser sig at være bedre end det man troede. Det har engang været som beskrevet, og det er da godt at man nu får merværdi for merprisen