torsdag den 17. december 2009

Sne med lidt norstalgi !

Ja - Ja. Som kom der nu sne nok. Jeg fik skrabet indkørslen fri, drak morgenkaffe og kunne så skrabe en gang til. Så det bliver til en hjemme arbejdsdag. Det kan næsten ikke betale sig at få C1 raceren ud. Den er så lille og lavbenet at den straks sætter sig i sneen. Hvis den da ikke blæser af vejen. I TV så jeg så at forsvaret var ude med deres bæltekøretøjer. Og straks kunne jeg huske de 3 vintre, hvor jeg drønede rundt i en PMV - M 113 ( Billedet ) Og kørte ambulancekørsel for Falck. Det var skide koldt, men også rigtig spændende. Vi kørte med syge - skadede fra færdselsuheld - fødende kvinder og andre nødstedte. Selv om forholdene inde i vores køretøj langtfra var så luksuriøse som en almindelig ambulance, så var alle rigtig glade for vores hjælp. De "sjove" situationer var når vi kørte kranbil. Her trak vi biler / Lastbiler op af grøften eller fra store snedriver. Vi trak kofangeren af en kassebil - Vi bakkede over en stor snedrive, som viste sig at indeholde en Fiat 127 ( Den blev delvis flad ) - Og vi kørte et lang stykke ind til en gård, hvor vi fulgte en lille drive. Det viste sig senere at være ca. 300 meter bøgehæk. Som nu var 300 meter flad bøgekrat. Det værste var at vi flere gange måtte kravle rundt under vognen og klippe pig-tråd eller el-hegn ud af bælterne. Disse hegn var umulige at se og kom derfor ofte med rundt i maskineriet. Nå. Det var rent drengerøv at kører i disse køretøjer. Og var det ikke for kulden, var det da sjov at prøve igen.

1 kommentar:

Sisse sagde ...

Ja, du er faktisk blevet lidt af en super helt herhjemme. Og Nicolaj har fået læst resten af sms'en højt, og det med blod på gulvet har virkelig sat sig fast.
Han er stolt over sin bedstefar og har fortalt vidt og bredt om dine bedrifter. Han har vist et mogensen-gen, for historierne havde udviklet sig en del gennem dagen :-)