mandag den 7. september 2015

SKAT sikre vores velfærd !


Lars Storr-Hansen, administrerende direktør Dansk Byggeri, og Kim Lind Larsen, formand for 3F's Byggegruppe og BAT-kartellet, skriver: "I den seneste tid har villahaver og SKATs adgang til villahaver fyldt her i avisen og i medierne generelt. Men i virkeligheden er det centrale i diskussionen om SKATs adgang til private haver slet ikke hverken SKAT eller den private have, men kampen mod sort arbejde, social dumping og lige konkurrence for virksomheder og håndværksmestre, der følger loven og betaler deres skat. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at stille spørgsmålet: Hvorfor skal SKAT have muligheden for, uden en dommerkendelse, at kunne gå ind i en privat have, hvis de har begrundet mistanke om, at der foregår noget, der ikke er efter reglerne? Dels fordi det har en præventiv effekt, når alle ved, at man ikke kan gemme sig bag villahækken, hvis ikke man har papirerne i orden."
 
 
FORTSÆT ENDELIGT MED AT BRASE IND I FOLKS HAVER !

Jeg er dødtræt af at svindlere - skattesnydere og asociale elementer i vores samfund ikke gider bidrage til det samfund de helt sikkert nyder godt af i hverdagen. Hvorfor skal vi lovlydige og skattebetalende borger være så naive at vi ligefrem laver en lovgivning der beskytter disse samfundssnyltere. Det er da dumt !
 
Selvfølgelig skal SKAT fortsætte med at trænge ind i virksomheder - Arbejdspladser - Butikker - Haver og hvad ved jeg, for at sikre at alle betaler deres del af gildet. De skal selvfølgelig også beholde deres "sladrelinje" så folk kan ringe ind og fortælle om brådne kar og folk der snyder.
 
Jeg har faktisk mødt sådanne mennesker og forholdt dem deres snyd. Men sjælden har jeg mødt så meget hovmod og selviskhed. Og jeg kan endda se se samme mennesker brokke sig over at samfundet ikke betaler dette eller hint. Det er da dobbelt moral så det basker !

Ingen kommentarer: