søndag den 13. september 2015

Søger du nyt job !

Svend Askær, formand for Lederne, skriver: "I de mange år, jeg har beskæftiget mig med det danske arbejdsmarked, har jeg ikke oplevet en så lang, stillestående periode, som den vi så fra 2009 til 2014. Men nu sker der noget. Vi er igen begyndt at flytte os.
 
Lederne offentliggør her i september en ny undersøgelse om lederes jobsøgningsaktiviteter, og den viser, at mobiliteten er i fremgang: Seks ud af ti ledere har konkrete planer eller overvejelser om et jobskifte. Det er af flere grunde meget positivt. Det betyder, at den slagskygge af bekymring og usikkerhed, som krisen ramte os med, er ved at fortone sig. […] Et statisk arbejdsmarked igennem en så lang periode er skidt, fordi det for den enkeltes karriere og fremtidige jobmuligheder er rigtigt godt at have prøvet kræfter med en række forskellige udfordringer."
 
Det er tydeligt at hele min omgangskreds - Både arbejdsmæssig og privat er i en eller anden form for bevægelse. Om de ikke er direkte job søgende, så har de helt sikkert antennerne ude.

Ingen kommentarer: