torsdag den 8. januar 2015

100 % Jesus !


Man skal aldrig gøre grin med folks religion. Det er en personlig ting og er helt umulig at dømme eller fordømme af andre end personen selv. Vi kan godt blive enige om at, hvis religion direkte opfordre til terrorisme eller anden form for ødelæggende tankegang, så er vi nok på vej ud i noget forfærdelig. Men bestemt ikke noget man kan gøre grin med.


Her i Brasilien betyder religion meget. Nok lige så meget som det betyder for de sydlige lande i Europa. Jeg ser ikke ligefrem at folk beder på offentlige steder og gaderne er da heller ikke fyldt med munke eller nonner. Med at det alligevel har indflydelse på deres hverdag kan man se i de små tegn rundt omkring. En diskret ørering med et kors - En tatovering med katolsk motiv eller den kendsgerning at det kristne kors optræder i lokal områdets flag.

På billedet ses en ret potentiel motorcykel. Den ligner ret meget alle de andre i området ( Off road og med en rimelig motor ) - Og så er der lige et klistermærke på forskærmen. 100 % Jesus. Og det skal nok tages bogstavlig. Da der ikke er nogle i området der gør grin med religion.

Ingen kommentarer: