fredag den 14. marts 2014

Næsten professionelle amatører !

Vi var i denne uge inviteret til amatørteater i Asskov - Sløjdscenen. En lokal scene, som drives af frivillige ildsjæle.
 
Forestillingen hed "Mandfolk" og var et slags modspil til en tidligere forestilling der hed "Kvindfolk". - Jeg havde ikke set den første forestilling, men det tror jeg ikke gjorde så meget. - For det vi så var ikke mindre en SUPER.
 
En håndfuld monologer udført med en elegance og indlevelse som man kun kan beundre. Skuespillerne havde forskellige indfaldsvinkler på opgaven, hvilket bare gav en ekstra dimension på deres optræden. En blanding af alvor og sjov, som kunne svinge frem og tilbage - selv indenfor samme monolog. - Et par af fremførelserne havde flere lag, og især en, hvor en ældre herre sidder i bankboksen gav stof til eftertanke.
 
Vi var speciel inviteret af en af de unge kræfter i showet. En ung mand som har den lille ekstra ting, jeg tror kan flytte ham til stor højder. Han har modet til at fremfører sin sag og et "drive" der virker uudslukkelig. Det bliver spændende at følge ham og se om han holder distancen.
 
Og så skal jeg lige huske at nævne orkestret. En flok unge mennesker, som på utrolig vis kunne spille Frank Sinatra sange - Og det både virkede og lød helt efetr bogen. Det er rart at se, at selv om det nok ikke lige er deres boldgade at spille crooner musik, så kom de rigtig godt fra opgaven.

Ingen kommentarer: