onsdag den 19. marts 2014

Sælg skidtet !

Sæsonen for udendørs loppemarkeder er lige om hjørnet – den begynder typisk i april og fortsætter til oktober. Så start forårsoprydningen nu og kom af sted til nærmeste loppemarked – på en god dag kan du tjene helt op til 5.000 kr. på at sælge ud af dit rod, og indtægten er skattefri

 

 

 

Sådan får du succes på loppemarkedet

  1. Tag selv kontakt til kunderne
    Tag kontakt til kunderne, så snart de viser interesse. Spørg fx med det samme: - Hvad vil du gi’?
  2. Fortæl en god historie
    Fortæl kunden, hvorfor du sælger tingen. Det er ikke nok, at du fx ”bare” vil sælge din PC. Fortæl fx, at det er fordi, du er gået over til Mac. En god kræmmer må godt smøre lidt tykt på for den gode histories skyld. Men vær altid ærlig om tingenes tilstand.
  3. Sæt ikke priser på
    Om du sætter priser på dine ting eller ej er i høj grad et temperamentsspørgsmål, men standforstanderinde for Søllerød loppemarked, Birte Tove anbefaler, at du ikke sætter priser på dine ting – det er ikke i loppemarkedets ånd, hvor man må regne med, at der bliver pruttet om prisen.
  4. Læg lidt oveni prisen
    Når kunden spørger om prisen, så tænk på, hvad du selv ville give - og læg så lidt ekstra oven i. Så er der plads til at prutte om prisen. Hvis du vil have 20 kr. for en ting, så sig fx 40 kr. til kunden.
  5. Book stand i god tid
    Mange loppemarkeder åbner for bookning af stand i februar, og på de populære loppemarkeder forsvinder standende stort set med det samme. Så book, så hurtigt du kan.

Ingen kommentarer: