tirsdag den 4. februar 2014

Vinter OL - For dyreplagere !

I Rusland er 2 spækhuggere blevet fanget og fløjet over 7.400 km igennem 7 tidszoner til "The Sochi Dolphinarium". Der skal de agere underholdning for gæsterne ved det kommende Vinter OL.
Gitte Buchhave, som er direktør ved WSPA, er chokeret. " Dette er endnu et eksempel på at nogle mennesker bruger enhver mulighed til at udnytte vilde dyr kommercielt."  -  "Det er horribelt og grotesk". - De to hvaler er efter sigende blevet placeret i små betontanke. - "Det er en svømmepøl for havpattedyr. Det er lige meget om bassinet er 30 eller 100 meter langt. Spækhuggere svømmer i gennemsnit 100 km om dagen. De kan under ingen omstændigheder trives i fangeskab" - Siger Gitte Buchhave.
 
 
( Jeg ved snart ikke - Man kan tydelig se at Russerne har bestemt sig for at Vinter OL 2014 skal blive en succes - Se bare dette tiltag. Ikke særlig gennemtænkt, men nok en ting som vi lyse op under selve OL. Hvad der så sker før og efter lejene. Eller hvem der betaler prisen er ligegyldig. - Mon de også har op trædende katte - bjørne og kaniner, som der findes på deres officielle logo. Eller har de bare glemt at sætte spækhuggerne på plakaten.  - - -  Øv for Russerne )-
 
Vinter OL starter den 7. februar

Ingen kommentarer: