mandag den 28. februar 2011

Judas forklædt som mårhund !

Som en anden Judas, udstyrer vi nu mårhunden med en GPS sender, så den kan udpege sine artsfælder. Og derved dødsdømme dem.
Miljøminister Karen Ellemann udtaler: "At det er godt at vi har taget moderne udstyr i brug for at udrydde de invasive arter, så det ikke går ud over biodiversiteten i danmark." I sig selv noget værre vrøvl. For mårhunden er vel en del af vores biodiversitet. Men sandheden er at vi skal beskytte VORES EGET DESIGNET BIODIVERSITET, Og netop her bryder hele der hykleriske kor ud i fællessang. Koret består af Dansk naturfredningsforening - Dansk Jagtforbund - Dansk fauna / flora foreninger og endda Dansk landbrug. For vi skal være Ååååhh så gode ved naturen, men der er så nogle arter der ikke lige passer ind i vores natur. Her kan nævnes: Ulve - bjørne - Mårhunde - Vildsvin - Bæver - Bjørneklo - flyvehavre o.s.v.) De har ellers alle enten eksisteret før i den danske natur, eller helt af egen drift fundet vej til vores land. Men ok. Det er som udlændinge politikken. Dem vi ikke kan lide skal ud (Og når det er dyr kan vi endda dræbe dem) - Der var engang en eller anden der sagde: Moral er godt - Dobbeltmoral er dobbelt så godt. Hvad er der lige galt med at natur går sin gang. Det har den gjort i milliarder af år. At man er så naiv at tro, at man gennem lovgivning og mord prøver at lave om på det, siger hvis mest om de mårhunde dræberne.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Så rigtig som det er skrevet. Vi vil kun have det vi kan lide. Alt det andet er pr defination noget lort ! Hvordan kan vi være dommere over hvad der er rigtig og forkert i naturen. Hvilket for øvrigt skifter, næsten fra år til år. Fra politikker til politikker