søndag den 7. december 2014

PN Maskiner hjælpe dig med at snyde !


Jeg har fuld forståelse for hvordan vores momssystem virker. Og at selvstændige kan trække momsen fra, da moms jo er en afgift som skal betales af slutbrugeren af produktet.
 
DERFOR føler jeg virkelig at nogen snyder på vægtskålen, når de køber julegaver ( Legetøj ) uden moms til deres børn, som jo netop er slutbruger af produktet. Det burde ikke være tilladt. Skattevæsnet burde kigge dybt i disse selvstændiges regnskaber - Har man så flosset en moral at købe legetøj, så kunne man måske også købe andre ting som er på kanten.
 
Endnu værre er det med de butikker som fisker i disse uetiske vande. ( Læs - PN Maskiner ) - Som sender brochure ud til alle husstand - Kamuflerer deres reklame med lidt professionel udstyr til landmænd - Men inde i bladet frejdig og underforstået slår på at man også kan "snyde" sig til billig legetøj til børnene.
 
De burde skamme sig - Altså PN Maskiner.  Alle os, der ikke har et CVR nummer, som giver adgang til de "Billige" varer i PN Maskiner kan så sidde og se hvordan denne symbiose af forgældede landmænd og griske forretningsfolk kan få noget af julen betalt af staten ( Læs: Alle os uden er CVR nummer )
 
Alt jeg også sætte spørgsmålstegn ved PN Maskiners egen klogskab udi reklamer er helt naturlig. At betale for en husstandsomdelt reklame til folk uden mulig for at købe til billig pris ( Psykologisk set vil ingen betale den højeste pris på en varer - Når den vises til en lavere pris i reklamen ) - Og samtidig skabe en forargelse over at nogen kan købe billigere end andre. Det er bestemt ikke smart.
 
Jeg har ikke tjekket prisen på deres "Snyd samfundet legetøj" i forhold til Bilka og Toy´s R us. Men jeg er overbevist om at disse kæder, som er specialister i legetøj, kan lave den samfundsmæssige rigtige / Etiske rigtige pris en del lavere end et firma der er specialist i udstyr til landbruget

Ingen kommentarer: