torsdag den 21. juli 2016

Snyd tyven !

Det er ingen hemmelighed, at jo mere risikabelt eller besværligt du gør det for tyven at bryde ind, desto større er chancen også for, at han lader netop dit hus være i fred. Boligejere bliver også bedre og bedre til at gøre tilværelsen sur for eventuelle indbrudstyve, og der findes mange gode redskaber til formålet. Blandt andet alarmer, ekstra sikrede døre og vinduer samt lys som tænder ved hjælp af sensorer eller timere.

Tænd og sluk, når du vil

Med Gør Det Selv kan du nu få en intelligent stikdåse, så du selv kan styre, hvornår du vil tænde lyset, uanset om du er hjemme eller ude. Stikdåsen virker sammen med en app til din telefon, som du kan bruge til at styre, hvornår du vil tænde og slukke for det apparat, du har sluttet til kontakten. Hvis du er på ferie eller i sommerhus, kan du tænde og slukke lyset hjemme i din bolig fra din telefon, når du vil og forvirre eventuelle tyveknægte, som måtte luske rundt i nabolaget.

Også til de magelige

Hvis du er en af dem, der allerede har helt styr på tyverisikringen af din bolig, kan du bruge den digitale stikdåse til andre mere magelige formål. Du kan for eksempel sætte den til kaffemaskinen, så du kan tænde den som det første, inden du overhovedet er stået ud af sengen. Alternativt kan du slutte fjernsyn eller andre elektroniske apparater til stikdåsen, så de ikke altid står og bruger standby-strøm, men kun tændes, når du synes, de skal.

Ingen kommentarer: