tirsdag den 2. september 2014

Hawthorne Terrace - Chicago !

Midt i noget af det flotteste i Chicago ligger dette hotel. En smule klemt inde mellem cafeér - butikker og små åbne pladser. Udefra ligner det ikke meget, men når man kommer ind oser det af atmosfærer. Her er virkelig en perle mellem perler. Værelserne er flotte og store. Rengøring er i top og stedet fungerer perfekt. 

At hotellet så ligger på Broadway Bouldevard er med til at løfte stedet til højeste niveau. Gaden er fuld af liv ( Som Chirstianshavn en travl sommer ) - Der er tusinde ting at se på og man bliver ikke mast eller skubbet afsted.

Kun 5 minutters gang mod vandet ligger Micigan Fairway. En asfalteret gangsti, som strækker sig kilometervis langs søbredden ind mod Chicago centrum. Stien benyttes af alle mulige. Fra badegæster til løbere - søndags gåtur til travle forretningsfolk, der tager cyklen på arbejde. 

Vi gik til centrum gennem byen - Så højhusene - Chicago Down Town - Floden og Navy Pier. Derefter gik vi hjem langs Micigan Fairway og oplevede den itrolige stemning der er langs vandet. 8 timers gåtur - Men så fyldt med oplevelser, så tiden overhovedet ikke var en faktor.

Ingen kommentarer: