fredag den 28. november 2008

Godt gået - mælkemand !



Et stort tillykke til min gamle arbejdsplads for arbejdsmiljøprisen 2008. - I kategorien Psykisk arbejdsmiljø. Jeg var dengang ikke lige tilknyttet Kørselscenter Vestjylland, men føler stadig at det hænger sammen med alt den energi, der var i Arla´s arbejdsmiljø organisation. Så det er også et skulderklap til alle arbejdsmiljø nørderne i Arla.

Og sådan en pris kommer ikke i hus uden ildsjælene. Den helt speciel del af ens medarbejdere, der giver langt ud over det, som lønsedlen berettiger til. Og som ofte tænker deres personlighed sammen med deres arbejde. Det er desværre også den gruppe, man som virksomhed ofte kommer til at overse. Ledelse går langt hen af vejen ud på at optimerer, finde / rette fejl, og træne folk, der ikke gør det rigtige.

Fremhæv de gode kollegaer og få hudløse hænder af at klappe de gode på skulderne. Vi taler ikke om flere lønkroner, men anderkendelse. En udtryksform der burde være en naturlig del af ledelse. Især da den er udgiftsfri og meget nemmere at give end at modtage. Og som investering endda giver tifold tilbage. Så tænk ikke kun på prisen, også på de almindelige mennesker der står bag prisen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Niels
Som ansvarlig for Logistikken i Arla Foods (indtransporten af mælk) glæder det mig meget at se at du følger med og skriver om vores arbejde.

Mange tak for de fine ord!

Mvh. Anders Beck