Så er der brugbar information til dating-varme damer, der gerne vil i buksen på en nordmand - og samtidig undgå diarré. Det skriver forskning.no. I skal vide, at mange nordmænd under 30 år håndterer og tilbereder mad på måder, der involverer alvorlig risiko for smitte med sygdomsfremkaldende bakterier. For eksempel E. coli-bakterier. Det viser et nyt norsk forskningsprojekt, der kan konstatere, at det særligt er unge mænd i Oslo, der er nogle grisebasser i køkkenet. I den nye forskningsundersøgelse – fra Nofima og SIFO – er 2000 norske forbrugere i alderen 18-80 år blevet spurgt, hvordan de håndterer fødevarer.
Så d’damer, vær på vagt, når I bliver inviteret på romantisk middag. Til sidst en bonusinformation: Man skulle måske tro, at meget uddannelse også betyder køkkendannelse – men nej. Det hjælper ikke, at de unge mænd har en videregående uddannelse. Undersøgelsen er offentliggjort i Journal of Food Protection. ( Min søn flytter til Aarhus efter sommerferien for at studerer. Nu siger jeg ikke at han er en køkken gris........ Men jeg tror heller ikke at han er velsignet med et oprydnings-gen. Så han er ret heldig med allerede at have en kæreste der kender til hans køkken talenter )
Ingen kommentarer:
Send en kommentar