tirsdag den 12. februar 2013

KÆRLIGHEDSKONSULENT - Jobannonce !

Denne job annonce fandt jeg på Stepstone - Måske noget for dig !

Danmark har lige nu brug for en vildt charmerende og romantisk anlagt kærlighedskonsulent, der kan sætte hjertet over i’et og gøre hver eneste arbejdsdag til Valentinsdag.
 
 
På vegne af erhvervslivet og hele den danske arbejdsstyrke søger vi hermed en kreativ og knuselskelig konsulent med hjertet på rette sted til at skabe mere kærlighed på jobbet.

SKRU OP FOR CHARMEN!
For at blive tilbudt titlen som hele Danmarks kærlighedskonsulent, vil det være en fordel, hvis du kan få ”hjerte” til at rime på ”37 timers arbejdsuge” - og i øvrigt nikke ja til noget af følgende:

  • Du er en erfaren kærlighedsspreder. Forstår at banke Iglesias-barometeret helt op i det røde felt.
  • Du ved, hvorfor det er så vigtigt, at elske det man laver.
  • Du er en ihærdig bager der ligger inde med den helt rigtige opskrift på mentale honninghjerter.
  • Du er 100-metermester i komplimenter og har en stærk og velfungerende charmeoffensiv.
  • Du ved, hvordan man laver hjerter i Facebook-opdateringer og har klare holdninger til candyfloss, Ole Henriksen, ugebladsnoveller og brugen af ’z’-er i ord som knuzzzz og køzzz.

DIN OPGAVE
I Danmark går lige omkring halvdelen af befolkningen på arbejde fem dage om ugen. Vi tilbringer en meget stor del af vores liv på forblæste stilladser, foran rødglødende kasseapparater eller ved ergonomiske hæve-sænkeborde - væk fra familie, venner, kærester, kæledyr og fritidsinteresser.

Med al den tid og al den energi vi bruger på at arbejde, virker det kun rimeligt, at vi som minimum er vilde med det vi gør. At vi elsker vores job. Hvis ikke, så skal vi gøre noget ved det. Det fortjener vi. Og her kommer du ind i det rosenrøde billede.

Hvad vil du gøre for at sikre mere kærlighed på jobbet? Hvordan ved man, om man elsker sit arbejde højt nok? Find selv på flere spørgsmål og svar og vis os, at du kan ramme hjertet på sømmet. Giv os dit bedste bud på hvorfor netop du fortjener den fornemme og i øvrigt fiktive titel som kærlighedskonsulent. Dine personlige erfaringer er vi også interesserede i. Eller en god og medrivende historie.

ROMANTIK PÅ HØJKANT
Ingen ringere end Master Fatman, Danmarks på alle måder største mester i at sprede kærlighed og god karma, vil udvælge den heldige vinder blandt de bedste bidrag.

Vinderen belønner vi med et gavekort til en super romantisk weekend for 2, som vi har scoret fra de søde mennesker hos Smartbox. De skal have en ordentlig krammer.

ANSØGNINGSFRIST
Er du klar på en kærlig udfordring, så send os noget nuttet, genialt, tårevædet eller top tjekket inden den 19. februar kl. 12.00 på mailadressen love@stepstone.dk

De bedste bud vil vi sandsynligvis få lyst til at dele med offentligheden, så det håber vi er okay. Vinderen får direkte besked, så snart Master Fatman har fundet den mest kompetente kærlighedskonsulent. Og for god ordens skyld: StepStone står bag denne fiktive jobannonce, og stillingen som kærlighedskonsulent for Danmarks erhvervsliv eksisterer altså ikke i virkeligheden. Men ville det ikke være fantastisk, hvis den gjorde?

Hos StepStone elsker vi i øvrigt vores job, og det skal du også gøre. Hvis du lige nu mangler et job at elske, så kig ind forbi stepstone.dk og find dit perfekte jobmatch.

Ingen kommentarer: