lørdag den 16. februar 2013

Jamen sådan er det jo !

Vi i går aften i Fredericia Teater og se Niels Hausgaard - Ja, og selvfølgelig hans fantastiske "følgesvend" - Signe Svendsen. - Samt en ny mand: Pianisten Henrik Baloo. - Og showet levede helt op til forventningerne. Niels bandt musikstykkerne sammen med han underspillede humor. Hvor dagens politikere og aktuelle emner alle fik et kærlig strøg mod hårene. Emnet udkants Danmark var ret gennemgående og vi da også lige lidt løftet pegefinger til de unge med i forestillingen. - Når "Ikke vitser" og et ... "Jamen sådan er det jo".... Bliver hylende skæg, så ved man at han kan sit arbejde ! - Niels Hausgaards show er altid en sur-sød forestilling. For hans sange rammer gerne ind i vores fordomme - Vores småborgerlighed og vores hang til at rose os selv. På en kærlig, men også skarp måde, får han både min skyldsfølelse og selv erkendelse sat på plads.

Og sangene var intet uden Signe Svendsens stemme. Hun sætter nærmest en skrøbelig og lys ramme om alle sangene. Hun trækker niveauet op i en højde der kan give gåsehud. Rent kunstrisk er de en super makkerpar. - Pianisten Henrik Baloo  kendte jeg intet til. Han var meget professionel og faldt helt rigtig ind i gruppen. En rigtig god aften 

Og så skal jeg lige sige at servicen i Fredericia Teater var alletiders. Selv om stedet er at ældre dato, og derfor fuld af trapper, blev vi straks spottet af personalet og fik alt den hjælp der skulle til for at få rullestolen op i salen / Tak. 

Ingen kommentarer: