fredag den 18. januar 2013

SPORT BLIVER DET ALDRIG MERE !

Nu er det slut ! - Ikke mere Tour de France i tv - Ikke mere begejstring over at sidde og se de nervepirrende minutter, hvor cykelrytterne slider sig op af et bjerg - Ikke mere helte dyrkelse af sportshelte på dyre cykler.
Lance Armstrong har ellers været en slags ikon i min verden. Både gennem hans altid positive og slidsomme måde at tænke sport. Og hans livs historie med kræft og store omvæltninger.  - Nu har han definitivt gennemhullet denne status. Og indrømmet at det hele er lavet i en sky af doping. 
Samtidig er det den totale fallit erklæring fra den samlede cykelverden. Der findes ikke en mand der er mere gennemtestet end Lance. - Aldrig har nogen været mere gennem kontrolleret og overvåget. Aldrig har nogen været så disponeret i medierne. - Hvordan kan han så slippe afsted med denne bølge af doping.
Jeg har tabt alt tro på at denne sport nogensinde bliver ren. Den er gennemsyret af snyd og humbug. Ingen i branchen kan sige sig fri for at deltage i dette cirkus. - Hvad løsningen skulle være ved jeg ikke. Man kan jo ikke nedlægge cykelsporten.
MEN...... Man kunne sidestille den med professionel show brydning. Sætte det i kategorien "underholdning" - Og så lade dem dope sig alt det de vil. - SPORT BLIVER DET ALDRIG MERE !

Ingen kommentarer: