søndag den 2. september 2012

TIKKURILA - Slår de folk ihjel !

Jeg fandt denne flaske i mit hus. Jeg tror at det er knægten der har slæbt den med hjem. Han har nok fået den som en reklame et eller andet sted. "TIKKURILA" står der på flasken - Og efter lidt søgning opdagede jeg at det var et firma i Kolding. - Ideen med at give drikkevand ud som reklame er meget uskyldig og endda og meget populær. Men i denne situation er firmaet gået for lang i deres søgen efter reklame. -- ALT FOR LANGT !
 
Under firmanavnet står der "FORTYNDER" og et langt nummer, som nemt kunne forveksles med et slags lagernummer (066 1006 0050)
 
Et firma, som sælger industriel overfladebehandling burde kende alt til korrekt mærkning af kemikalier (Både dansk og europæisk lovgivning) - De ved helt sikkert at forkert eller vildledende mærkning både er strafbart og kan udløse forfærdelige ulykker.
 
Her har man så valgt at lavet den "reklame joke", at skrive fortynder på en helt almindelig vandflaske. - Hvor er joken ?
1: Skal man virke sej og drikke fortynder ?
2: Skal man fortynde sin brandert ?
3: Skal beskueren få et chok, når han se at man drikker fortynder ?
 
Hvordan ville politi / redningsfolk reagerer, hvis de finder en fuld ung mand, der kommer slingrende med et flaske "fortynder" fra TIKKURILA i hånden. Er godt råd: Stop denne joke - Træk jeres flasker tilbage - Tænk ejer om en ekstra gang - Overhold lovgivningen.

Ingen kommentarer: